Meer
Info
Over

Over LuckyGym

LuckyGym is van oorsprong een trainingsconcept ontstaan uit ervaringen van 35 jaar bokstraining. Ervaring opgedaan in verschillende landen en bekende boksscholen. Dit samengesmolten met andere gevechtstechnieken vormde het startconcept van LuckyGym boksen met behoud van hersencellen. Inmiddels is LuckyGym in 15 jaar uitgegroeid tot een sportbedrijf met diverse disciplines. Personal training, groepstrainingen, bedrijfsfitness, health checks, workshops, fitness apparatuur en fysiotherapie. Kwaliteit, kennis, blijvende persoonlijke aandacht, humor en hygiëne zijn voor ons vanzelfsprekend. Luc Zirkzee, Founder en Trainer LuckyGym.

LuckyGym Bokshandschoenen
LuckyGym Luc
LuckyGym Hall of Fame
Over LuckyGym Leiden

Lucky in je vel

Trainen doe je voor jezelf. Voor een goed gevoel. Voor een goed figuur. De ‘LuckyGym trainingen’ zijn een van de beste manieren om snel resultaat te boeken. Bij LuckyGym train je techniek, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en spieren. Maximaal uitleven op: Kracht, Uithoudingsvermogen, Reactiesnelheid, Souplesse, Coördinatie.

Voel je goed

Da’s het mooie van de ‘LuckyGym trainingen’. Alle spieren komen aan bod. En je krijgt toch een techniek onder de knie. Ofwel een ‘compleet trainingsprincipe’. Een leuke training voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

100% uitleven

Na een dagje stressen ‘zijn’ de ‘LuckyGym trainingen’ de ideale manier om even helemaal los te gaan. Maar wel op de manier die bij jou past. Onder deskundige begeleiding zoek je je grenzen op. Je ontdekt ze en je verlegt ze. Wat heb jij in huis?

We houden ’t leuk

In een prettige sfeer gaan we er hard tegenaan. Zonder echt fysiek contact. Ieder doet dat op z’n eigen niveau. Daar word je uiteraard goed over geadviseerd.

Stevig op je benen

We hebben onze trainingen verrijkt met elementen uit verschillende zelfverdedigingsporten. Door deze combinatie vergroot je je zelfvertrouwen en ben je beter bestand tegen negatieve stress in het dagelijkse leven. Met LuckyGym staan lichaam en geest stevig in de schoenen.
LuckyGym trainingen
LuckyGym Mensen
LuckyGym Apparatuur
LuckyGym wikkelen boksen
top