Referenties
Reacties
Reviews

Reacties

Sinds ik bij Lucky Gym train, is mijn lijf sterker geworden en dat geeft zelfvertrouwen. Ik heb een goede conditie en voel me energiek, waardoor ik ook mentaal veerkrachtig ben. Een uurtje lekker fysiek bezig zijn, en de stress is er weer uit. De lessen zijn afwisselend. Na de training fiets ik eigenlijk altijd fluitend naar huis, en dat motiveert om regelmatig te blijven gaan. En een gezond lijf is natuurlijk niet verkeerd voor een frisse uitstraling!
Merlijn van Oortmerssen, projectleider.
De relaxte sfeer zowel onder de deelnemers is zeer verfrissend. Dit komt zeker door Luc die zowel in de trainingen als wanneer het aankomt op contributie afsluiten zeer relaxed is. Je kunt per maand betalen of zoals in mijn geval voor een aangepaste periode. Ik ben hier in Leiden voor mijn werk voor 4 maanden en weet nu al dat ik het ga missen.
Peter van de Zwaan uitvoerder bouwbedrijf
Prima lessen soms iets te pittig, maar dat kan ook door mijn enthousiasme komen. Wat mij betreft mag er wel iets meer op de bokszakker getraind worden.
Susan van Hesteren account manager ING
Mijn manuele therapeut is blij met mij. Door voorzichtig deel te nemen aan de lessen van LuckyGym zijn mijn spieren sterker en stabieler geworden. Rugklachten zijn verminderd ik voel mij top. Kan niet wachten tot mijn lichaam heeft afgerekend met mijn beperkingen en ik voluit mee kan draaien met de bokslessen.
Annemarie Wastus
LuckyGym is voor mij een noodzakelijk kwaad om mijn oude lijf in conditie te houden.Het is leuk en altijd afwisselend en blessure vrij. Je voelt je direct op je gemak in een gezellige groep waar geen ruimte is voor “macho gedrag”.
Aarnoud van den Broeke, leraar judo (3e dan) en jiu-jitsu (4e dan)
Een jaar geleden begon ik met trainen bij Luckygym. Vanaf dat moment ben ik in een gezond tempo, supersteady, anderhalve kilo per maand afgevallen. Reken maar uit! Niks Sonja Bakkeren, crash dieten of gejojo. Gewoon twee keer per week ervoor gaan! Ik pas mijn oude broeken weer en belangrijker: ik voel me een stuk lekkerder in mijn lijf. Ik ben er niet weg te slaan! 🙂
Lise ten Holder, jaarcoordinator weekendschool

Referenties

Unilever
Rotterdam
ING bank
Amsterdam
Sony Ericsson
Nederland
Microsoft
Amsterdam
Brandweer
Hoofddorp
Vlietland College
Leiden
Heerema Marine Contractors
Leiden
Grand Hotel Huis ter Duin
Noordwijk
Radisson SAS (Plux) Schiphol
Amsterdam
Duinwaterbedrijf Zuid-Holland
Voorburg
Stedelijk Gymnasium
Leiden
De Veenfabriek
Leiden
Da Vinci College
Leiden
Stedelijk College
Zoetermeer
Vrije school Rudolf Steiner
Leiden
ING Real Estate

The Human Effect
Utrecht
Aloha Productions
Zutphen
Bonaventura College
Leiden
Rotho Tegelwerken
Leiden
GDandP Graphic Design
Leiden
AfdelingCreatie
Zandvoort
Schateiland trainingsbureau
Leiden
Visscher Totaal bouw
Oegstgeest
Mare College
Leiden
Vialis
Houten
Rabobank
Utrecht
Valk Exclusief Hotels
Nederland
Lebkov & Sons
Leiden
De Baak
Driebergen
Abbot
Hoofddorp
De Baak management centrum VNO-NCW
Noordwijk
Bunnig Partners Accountants
Leiden
Clingendael Makelaardij
Voorschoten
Dobbe transport
Roelofsarendsveen
Teunissen Achitecten Bureau
Voorschoten

Meer reacties

Ik verbaas mijzelf steeds weer om vanuit Alphen naar Leiden te rijden om deel te nemen aan de lessen van LuckyGym. Ik ben niet sportief maar deze lessen zijn gewoon echt leuk en motiverend, misschien zelfs verslavend.
Louise de Groot, account manager
Het enthousiasme dat Luc in zijn trainingen legt is facinerend. Het plezier straalt van zowel zijn gezicht, als dat van de deelnemeres. Medisch gezien zit er een goede opbouw in zijn trainingen. Je werkt op een verantwoorde wijze aan je conditie, kracht en techniek. Het is een gezonde manier van sport beoefenen.
Erik van Putten, fysiotherapeut
Het leuke van deze lessen is dat je vrijwel direct kunt mee doen met de groep. Ik dacht dat het moeilijk zou zijn maar het hele principe is duidelijk en eenvoudig te volgen. Je voelt je direct thuis en gaat mee op je eigen niveau tussen alles en iedereen in. Ik voel me fitter ben een aantal kilo,s kwijt geraakt en ben door de LuckyGym manier van trainen anders tegen boksen aan gaan kijken.
Peter Nieuwenhuis, int. chauffeur
Sinds ik bij LuckyGym train luisterd mijn hond weer naar mij, en heeft de vriend van mijn vrouw het uitgemaakt.
Derk Onnekes, architect
In 1.5 uur heb ik meer mensen ontmoet dan in 3 jaar fitness.
Maaike Westerbeek van Eerten
LuckyGym vechten voor mensen met hersens
Tony Macaroni, kunstenaar
LuckyGym is een afwissellende en inspirerende bron en een welkome aanvulling op het kunstenaars bestaan. Fysiek in orde blijvenen spier beheersing is voor mij van essentieel belang, plus een sterke mentale geest wordt door deze manier van trainen goed onderhouden.
Gijs Donker, kunstschilder
Ik werk in Leiden en train bij LuckyGym sinds een aantal maanden.Samen met wat vrienden doen we het LuckyGym PrivatePlan. Super, die kerels krijgen al een beetje ontzag voor mijn trappen en stoten! Condiotioneel is het aanpoten, maar daar wen je snel aan.Ik kan iedere vrouw die dit leest aanraden om een proefles te proberen, handschoenen aan en rammen, maar onder begeleiding! Het is weer eens wat anders dan huppelen in je arobicspakje op de maat van de muziek, maar wel super effectief!
Ingrid de Boer, zelfstandig ondernemer telecommunicatie
Mijn vrienden vragen iedere keer weer: en ben je nog aan het sporten ? En dan antwoord ik vol trots JA. Ik de ketting-rookster van het jaar zit nu te zeuren als ik een keer niet kan trainen. Het moet niet gekker worden! A-sportief tot een aantal maanden terug en nu gestopt met roken, trainen zo vaak ik kan en het nog lekker vinden ook! LuckyGym is gewoon lekker puur, eerlijk en niet zo suf als fitness, sorry maar op die apparaten zullen mij niet meer zien.
Chantal
Lekkere training, zeer tevreden.
Leo Sneijers, bouwkundig timmerman
Gewoon lekker trainen, dat lichaam even tot het uiterste of vlak daarvoor laten gaan. Ondanks mijn beperkingen door blijvende blessures opgelopen met andere sporten is het LuckyGym concept ideaal voor mensen die “vroeger” gewend waren om voorop in de strijd te gaan met welke sport dan ook, en nu op latere leeftijd enige fysieke beperkingen moeten accepteren. Plus de prettige sfeer en humor die tijdens de lessen duidelijk aanwezig is, zorgen ervoor dat ik het daar prima naar mijn zin heb.
Martin Evers, ploegbaas electrotechniek veiling Aalsmeer
We zijn met een clubje vrienden 3 keer per week bezig met prive training. Lekker in je eigen tempo conditie opbouwen, en dat gaat heel snel stukken beter door de directe persoonlijk aandacht.
Gaby Bosch, ondernemer
Door kleine aanpassing in mijn leef- en eet gewoontes en volop mee te trainen met LuckyGym ben ik in ruim een maand tijd 8 kilo extra bagage verloren!! Mij horen ze niet meer
Raymond Wigmore, Hewlett-Packard
De ongedwongen sfeer, is voor mij een welkome afwisseling op bokstrainingen die ik normaal als wedstrijdbokser in Den Haag volg. Hoewel je het bij LuckyGym zo zwaar kan maken als je zelf wil is het vooral de leuke onderlinge sfeer die mij af en toe naar Leiden haalt.
Johan Visser, scholier

Gratis proefles

Twijfel je nog?
Doe mee met een gratis en vrijblijvende proefles bij LuckyGym.

Ik neem een proefles
top